Nu är hösten här på allvar, och det påminner oss om att det börjar bli dags att söka till nästa termins kurser.

Bibelkurser till våren

Du vet väl att alla bibelkurser på Mariannelunds folkhögskola är terminskurser? Det innebär att det går utmärkt att söka till vårens kurser även om du inte gått någon bibelkurs tidigare. De kurser som finns att söka till våren är BibelFölja, BibelSocial, BibelTjänst, BibelÄventyr och BibelÄventyr 2. Läs mer om varje kurs här på hemsidan, och gå sedan vidare till Ansökan för att säkra din plats till våren.

Börja Allmän kurs på våren

För dig som helt eller delvis saknar gymnasiebetyg eller behörigheter till högskola finns Allmän kurs. Också den kan du börja på våren lika väl som på hösten.

Sveriges bästa internat?

Enkelrum

Ett enkelrum på Sveriges kanske bästa internat

De flesta som studerar på Mariannelunds folkhögskola bor på vårt internat, och det är lätt att förstå varför! Här bor man i fräscha och mysiga rum, och får mat i matsalen 7 dagar i veckan. Frukost, fika, lunch och middag på vardagarna, och på helgerna frukost och lunch. Vi är stolta att säga att det är få folkhögskolor i Sveriges som erbjuder sådan standard. Ja, vi är faktiskt stolta också över den låga internatskostnaden vi håller. Sammantaget skulle vi, högst ödmjukt, våga påstå att vi har Sveriges bästa internat!

Har du frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor om skolan eller våra kurser. Du är också varmt välkommen att besöka oss för att själv känna in vår fina miljö. Ring eller maila så bokar vi in en lämplig dag då du kan komma.