Till hösten startar vi en helt ny bibeltermin där du får kombinera bibelstudier med ditt intresse för gaming och e-sport.

Samuel Klintefelt

– Vi ser att intresset för gaming bara blir större och större. Det känns spännande att nu få starta en bibelkurs som kan möta det här stora intresset. Vår önskan är att kursen ska förena kristen tro, bibel och gaming i en kreativ mix, säger rektor Samuel Klintefelt.

Den person som kommer att arbeta med ett särskilt ansvar för Gaming-profilen heter Axel Lönhöiden Sundström. Parallellt med arbetet på skolan är Axel också ansvarig för E-sport for Life, som är ett gamingnätverk inom organisationen Sport for Life. Axel har också flera års erfarenhet som ungdomsledare i Pingstkyrkan i Västra Frölunda.

Axel L Sundström

– Jag är så taggad på att få dra igång den här kursen, som jag tror kan bli oerhört betydelsefull för många unga kristna som vill förena sitt lärjungaskap med sitt liv i gamingvärlden, säger Axel Sundström. Här finns en stor och viktig målgrupp av unga människor som vi tyvärr kan ha missat att fånga upp tidigare, det behöver bli en ändring på det!

En kursbeskrivning för BibelGaming finns att läsa på kursens egen sida här på webbplatsen. För dig som vill veta ännu mer kommer vi under våren ge tillfälle till livestream-samtal med kursförståndare Axel Lönhöiden Sundström, för att på det sättet få möjlighet att ställa frågor om kursen. Håll utkik i våra sociala medier.