Kvinnor i Guds tjänst

Det är med stor glädje vi återigen inbjuder till kortkursen Kvinnor i Guds tjänst vid Mariannelunds folkhögskola den 15-17 april. Kursen vänder sig till kvinnor i alla åldrar och vill ge inspiration och uppmuntran i det vardagliga livet med Jesus.

Årets tema är Det stora hoppet och under tre dagar kommer Lisa Fredlund undervisa och inspirera genom olika perspektiv: ”Det stora hoppet”, ”Hur håller jag hoppet levande”, ”Församlingen – ett rum av hopp”.

Tre dagar av gemenskap, undervisning & inspiration

Utöver undervisning fylls dagarna med god mat, gemenskap, kvälls- och morgonsamlingar, bön, lovsång och samtalsgrupper. Vi erbjuder också gymtid eller hantverkspass.

I år kommer den som vill få nåltova tillsammans med Sara Torstenson, bibellärare och duktig nåltovare.

Boende erbjuds i dubbelrum på pensionat Solhöjden, ett stenkast ifrån skolan.

Kostnad för kursen

Kurskostnad inkl mat utan logi: 800 kr
Kurskostnad inkl mat med logi: 1750 kr

Årets talare är Lisa Fredlund, pastor och ledarutvecklare inom Evangeliska Frikyrkan, tidigare pastor och föreståndare inom EFK/Pingst.

Anmälan

Anmälan till kursen stängde 18 mars.

Sagt om tidigare kurser

”Att få möta kvinnor från olika sammanhang och yrken som tjänar Gud där han placerat dem, var otroligt givande. Undervisning, samtal, nya relationer. Möta Gud tillsammans!

Som föreståndare och pastor är det viktigt för mig själv att ta hand om mig, men också viktigt för mitt ledarskap och min kallelse.

Så glad över att jag åkte på denna kurs! Det var definitivt inte sista gången!”

Maria Svensson, Kvinnor i Guds tjänst 2022