Det är med stor glädje vi återigen vill inbjuda dig till kortkursen Kvinnor i Guds tjänst vid Mariannelunds folkhögskola den 24–26 april. Kursen vänder sig till kvinnor i alla åldrar och vill ge inspiration och uppmuntran i det vardagliga livet med Jesus.

Talare

Denna gång är vi glada att få välkomna Beryl Orrbeck Lindeman som föreläsare till kursen. Beryl är uppvuxen i Indien som missionärsbarn och har tjänat i Thailand som missionär och som pastor/föreståndare i Sverige under flera år.

Tema och program

Kursens övergripande tema är: ”Den livsbärande grundtonen”. Det är också titeln på den bok som Beryl gav ut 2020. Drivkraften till boken, berättar Beryl, är drömmen ”att vi som församlingar ska få välkomna många av de som backat ur gemenskapen för att de inte funnit sin plats – och att vi ska förbereda festen och duka bordet för ’lillebror och storasyster’”.

Dagarna är indelade enligt följande teman:
Måndag: Var uppmärksam
Tisdag: Låt dig beröras
Onsdag: Berätta om det

Utöver undervisning fylls dagarna med god mat, gemenskap, kvällssamlingar, morgonsamlingar, bön, lovsång och samtalsgrupper. Boende erbjuds på skolans internat och på pensionatet Solhöjden. Meddela önskemål om boendeform i anmälan.

Praktisk information

Kursen startar måndag kl. 12.00 med lunch och slutar på onsdag kl. 12.00 med lunch.

Kostnad för kursen:
1500:- kurskostnad dubbelrum
700:- kurskostnad ej logi
1900:- kurskostnad enkelrum

Anmälan

Anmäl dig senast den 5 april 2023 genom formulerat här nedan.
Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig snarast.

Anmälan till Kvinnor i Guds tjänst

[]
1 Step 1
Önskar du boende?

För dig som önskat boende; Har du önskemål om vem du vill bo tillsammans med?

Nåltovning
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder