Om Mariannelunds folkhögskola

På Mariannelunds folkhögskola studerar ca 100 deltagare på Allmän kurs och bibelkurser. De flesta av deltagarna bor på skolans internat där vi serverat mat alla dagar i veckan. Varje vardag serverar vi frukost, fika, lunch, fika och middag och under helgerna serveras frukost och middag.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 75-100%. Vi tillämpar provanställning. Önskvärd tillträdesdag är 1 september 2020 eller enligt överenskommelse.

Som kock/kokerska kommer du att vara arbetsledare för kökspersonalen och kontaktperson för lokalvårdarna. En mindre del av tjänsten är administrativ. Du kommer arbeta tillsammans med serveringspersonal i ett av våra två arbetslag. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att laga mat, ansvara för inköp, göra matsedel, uppföljning av budget, ansvara för att upprätthålla myndigheternas krav på hygien, kontakter och info med kursdeltagarna mm. I tjänsten ingår också att under skolloven arbeta med lokalvård i skolans övriga lokaler. Arbetsschemat innebär att man arbetar varannan helg vilket kompenseras med lediga dagar under vardagarna.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du som sökande

  • har någon utbildning inom kök & restaurang
  • är öppen, social och flexibel
  • tycker om att arbeta med människor
  • är öppen i mötet med människor från andra kulturer och traditioner
  • ställer dig bakom våra policydokument

Det är meriterande om du har arbetat på en liknande arbetsplats.

Mer information

För detaljfrågor som rör tjänstens innehåll kontakta Siv Wirensjö på telefon 0496-215 54.
För frågor av övergripande karaktär kontakta rektor Jan Nilsson, jan@mariannelund.nu eller på telefon 0496-215 51.

Ansökan

Personligt brev och CV med referenser ska vara skolan tillhanda senast den 21 juni. Vi behandlar ansökningar fortlöpande så skicka din ansökan idag till jan@mariannelund.nu.